Werkwijze

Vragenlijst & kennismakingsgesprek

Je vult via het afsprakenformulier een korte vragenlijst in. Daarin geef je je gezondheidsvraag of klacht aan. Daarna neem ik contact met je op om een gratis kennismakingsgesprek te plannen. Als jouw hulpvraag en wat ik kan bieden op elkaar aansluit dan kunnen we gaan samenwerken.
Je kan kiezen uit:
– Traject natuurlijke gezondheid / 5 consulten
– Losse consulten /voeding / kruiding/cBachbloesem/ leefstijl/ massage etc
– Leertraject een jaarrond gezond/10 sessies om jouw gezondheid in kaart te brengen en te optimaliseren
– Traject Teken je zelf gezond /zelfontwikkeling / 10 sessies tekenen & tekentaal

Traject natuurlijke gezondheid

Anamnese

Dit traject start altijd met een anamnese waarin ik jouw hulpvraag verder ga onderzoeken met behulp van allerlei vragen. Ook zal ik gebruik maken van oogdiagnostiek/iriscopie om te zien wat jouw ogen vertellen over jouw gezondheid.

Terugkoppel Consult

Daarna volgt een terugkoppel consult met mijn bevindingen en eerste adviezen. Samen bespreken we het behandelplan en hoe we het verder gaan aanpakken. Het is belangrijk dat de gekozen aanpak past bij jou.

Vervolgconsulten

In de vervolgconsulten kunnen we monitoren hoe het met je hulpvraag gaat en wat het effect is van de adviezen en de ingezette therapieën. Op verschillende manieren kunnen we een stevige basis leggen voor je gezondheid. Denk aan kruiden, voeding, massages, gerichte oefeningen en leefstijladviezen en Bachbloesemremedies.

Losse consulten

Deze kunnen worden ingezet om een traject te verlengen, voor de (half)jaarlijkse gezondheidscheck up of voor een specifiek advies over voeding, kruiden, Bachbloesem, massage en leefwijzen. Of als je benieuwd bent naar irisdiagnostiek om te zien wat jouw ogen vertellen over jouw gezondheid. Een oorkaarsbehandeling ter ontspanning of een tekensessie.

Evaluatie & afronding traject

Als de hulpvraag naar tevredenheid behandeld is ronden we het traject af. We evalueren samen wat het je gebracht heeft en hoe je je gezondheid kan behouden voor de toekomst. We kunnen bijvoorbeeld een dagroutine samenstellen.

Gezondheidscheck up

Je kan er voor kiezen om op (half)jaarlijkse basis een gezondheidscheck-up te doen.

Verwachtingen

Aan het begin van een traject bespreken we jouw verwachting en welk resultaat je graag zou willen behalen. Ik bespreek met jou wat mijn verwachting is en welke resultaten haalbaar kunnen zijn.

Resultaat

  • Persoonlijk op maat gemaakt behandelplan.
  • Persoonlijk advies en begeleiding.
  • Kennis van je constitutie (genetische en verworven aanleg, sterke en minder sterke organen, jouw temperament, persoonlijkheid) zodat je weet wat jouw aandachtspunten zijn.
  • Je weet hoe je je jouw klacht en gezondheid op een natuurlijke manier aan kan pakken en verbeteren.
  • Je weet welke voeding, kruiden, Bachbloesem, leefstijl acties en oefeningen jij nodig hebt (afhankelijk van het aantal consulten).
  • Een persoonlijke dagroutine (optioneel).

De te behalen resultaten van natuurlijke therapieën zijn afhankelijk van de aard en de duur van de klacht en de inzet van de client.